Laminált padló

A laminált parkettából kidolgozott padlóburkolat, kétségtelenül dekoratív, tartós és ellenálló, ezen felül igen változatos felületek kialakítását teszi lehetővé. Kedvező áruk mellett hasznos, hogy a lerakásuk sem túl bonyolult, és nem is mondható túl időigényesnek. A tartósságának és minőségének a megőrzésében az előkészítés meghatározó szerepet játszik.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a laminált padló vásárlásánál?

  • A laminált padló kiválasztásánál a kopásállóságára is tekintettel kell lenni
  • A lapok vastagságára is érdemes hangsúlyt fektetni
  • A szín kiválasztásánál figyelembe kell venni a bútorok és a falak színét és mintázatát
  • A laminált padló mintázatánál nem mindegy, az sem, hogy milyen optikai hatást kívánunk elérni a helyiségben
  • Egyszerű a lerakása, és nagyon gyorsan változatos, tetszetős hatású burkolat készíthető különféle típusaikból. Nagyon kedveltek, bár nem vetekedhetnek a valódi fa padlók tartósságával.
  • Nagy előnyük a bő választék és a viszonylag gyors lerakhatóság mellett, a kopásálló felület és a kedvező ár

A laminált padló lerakásához mire van szükségünk?

A laminált padló választásakor az emberek többségében fel sem merül, hogy a segédanyagok választása legalább olyan fontos, mint maga a parketta. Lamináltpadló vásárlásakor üzletünkben szakmailag felkészült kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Segítséget nyújtunk vásárláskor a padlófajta kiválasztásától, a lerakáshoz szükséges eszközökig. Eladóink hasznos tippekkel is ellátják a lerakással kapcsolatos kérdésekben, amennyiben szükséges.

Hogyan kezdjünk neki a lerakásnak?

A tartósságának és minőségének a megőrzésében az előkészítés meghatározó szerepet játszik. Nagyon fontos, az aljzat sima felülete, ezért a padló lerakása előtt az egyenetlenségeket aljzatkiegyenlítő felterítésével szüntessük meg. Hang és hőszigetelő tulajdonsága növelhető a laminált padló alá terített greenstep alátéttel.

A sorok lerakásánál figyelni kell arra, hogy a dilatációt a helyiség minden oldalán betartsuk és kiékeljük. Miután az utolsó panelt is letettük, az ékeket eltávolítjuk. A hézagok miatt nem kell aggódni, a szegélylécek elfedik ezeket. A szegélylécek rögzítése ragasztással, vagy clips (felfogató kapocs) segítségével történik (ezeket kb. 40 cm távolságban a falra rögzítsük, majd a lécet egyszerűen rápattintjuk), illesztésnek köszönhetően a lécet többször is probléma és sérülés nélkül a falra szerelhetjük és leszerelhetjük.

A laminált padló tartósságát nem csupán a lerakás minősége és pontossága határozza meg, hanem az is, hogy milyen ápolást kap a használat során.

Nyitva tartás:

Hétfő
9:00 - 17:00
Kedd
9:00 - 17:00
Szerda
9:00 - 17:00
Csütörtök
9:00 - 17:00
Péntek
9:00 - 17:00
Szombat
9:00 - 12:00
Vasárnap
Zárva

Cím: 2600 Vác, Szent László út 7.
Tel.: +36-20/284-4294
Tel.: +36-20/542-8149
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Írjon nekünk: Facebook Messenger

Impresszum